[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Про Каву » Кавопедія » ЕСПРЕСО
ЕСПРЕСО
Дата: Субота, 06.10.2012, 08:05 | Сообщение # 1
Еспресо - особливий спосіб приготування кави, яка з'явилася в кінці минулого століття. Батьківщина еспресо - Італія. Слово «еспресо» означає "швидко приготовано для Вас". Високий тиск води дозволяє екстрагувати більшу кількість кавової субстанції, причому час проходження води через каву не повинен перевищувати 15 сек.. Щоб оцінити повноту його аромату і смаку, каву-еспресо треба пити відразу після приготування. Унікальність еспресо в його смакових характеристиках: по-перше, на поверхні якісного еспресо утворюється щільна ароматна пінка, по-друге, еспресо володіє насиченим смаком і не містить шкідливих кавових масел, і, звичайно ж, чарівливий кавовий аромат.
exstreme
Off
Администраторы
Сообщений: 52
Уважение
[ 0 ]
 
Форум » Про Каву » Кавопедія » ЕСПРЕСО
Сторінка 1 з 11
Пошук: